Dus De Acasă.ro

Azi a fost ziua reducerilor la bilete de avion, KLM, Qatar, Ryanair…

KLM România are 72 hour sales cu zboruri bune spre Brazilia din București, Qatar Airways își face de cap prin Turcia vor să deschidă noi rute din Hatay și Antalya, iar Ryanair s-a gândit să unească Paphosul cu Ammanul.

Salutare

Azi, (vroiam să spun de dimineață – dar a fost pe la 11 de fapt) când am ajuns pe la laptop, am găsit ceva oferte în cutiuța-mi poștală:

KLM România are câteva oferte – un 72 de hour sale, cu reduceri până la 30%, din Bucuresti.

Shanghai EUR 449

Rio de Janeiro EUR 519

Bangkok EUR 549

Singapore EUR 569

Nairobi EUR 569

Mauritius EUR 619

Denpasar EUR 639

Johannesburg EUR 659

Havana EUR 759

Lima EUR 789

Booking period: until 29.03.18. Travel period: till 10.12.18

Am zburat cu KLM și nu-s răi deloc. Mie cel mai tentant mi s-a părut Brazilia cu 519. Trebuie însă văzut datele, că așa sună bine, dar de obicei prețurile cele mai bune au un stop în Amsterdam și un long layover. Am petrecut o noapte astfel prin Amsterdam și nu a fost rău deloc. Numai bine am ucis Jet lagul.

Deci dacă vă interesează destinațiile, jucați-vă oleacă pe siteul KLM – (click aici).


Celălalt email primit, a fost de la Qatar Airways. Eu la Qatar sunt abonat la ofertele cu plecare din Turcia și din Cipru. Pe Cipru nu prea vin oferte meseriașe, dar pe Turcia a curs cu oferte în ultima perioadă. Situația fiind puțin tensionată în Qatar, cu embargoul și răfuielile dintre șeici, Turcia a intervenit în sprijinul Qatarului. Și de aceea, poate, ofertele cu plecare din aeroporturile din Turcia sunt atât de bune. Pe lângă cele două aeroporturi din Istanbul, Qatar zboară din Ankara și Adana. Din Aprilie încep zboruri din Hatay și se discută despre Antalya. Oriunde încep zboruri noi, sunt oferte excelente. Totul merge prin Doha, dar te miri de multe ori cum le mai unesc ei.

Să vedem ce mi-a venit în ofertă:

Oferte de vânzări pentru 48 de ore,

Hangzhou (China) la 529$ de la Ataturk, Kuala Lumpur  650$ De la Sabiha (cam scump) și altele. Cele mai interesante prețuri sunt însă Australia – 709$ Melbourne din Adana și sigur am văzut un 700$ Sidney pe undeva. Nu prea am văzut până acum prețuri așa bune pentru Australia.

În afară de Australia prețurile sunt cam mărișoare. Sunt în stare să facă oferte și mai bune.

Vedeți dacă vă interesează ceva pe siteul lor www.qatarairways.com

Începând ziua așa, am zis să mai caut una alta despre cheap flights, și am găsit niște oferte la Ryanair, din Paphos spre Amman (Iordania). Ruta asta e nouă și Ryanair oferă niște reduceri tare faine. Ce metodă mai bună să-ți faci reclamă?

Am mai zburat cu Ryanair și știu că nu oi muri o oră și un sfert cu genunchii la gură și privind galoș galbenul plasticat al scaunului din față la 10 cm distanță. La vreo 5 dolari dus întors Paphos – Amman, nu-i rău deloc. 🙂 Asta dacă nu va trebui să-mi cumpăr vreo geantă, că atunci m-am ars.

Deci am încheiat distracția pe azi procopsindu-mă cu bilete spre Amman la 9.91 dolari total, dus întors pentru 2 persoane.:)

Mult noroc și vouă. Căutați, că nici nu știți peste ce dați.

Baftă!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.